Neem contact op voor meer info over training of bij gedragsproblemen

Wilt u met uw jonge hond(je) een cursus volgen? Heeft u hulp nodig bij een gedragsprobleem van uw hond? Of bent u op zoek naar producten, zoals riemen, halsbanden of voer? Neem dan contact op met Hondentraining Kruisland. Bel voor de cursus naar: 06 – 40 46 19 92, of vul het contact formulier in.

Na met Kokkie in Roosendaal een puppy en vervolgcursus te hebben gedaan, waren we toch niet echt tevreden. Verschillende trainers daar gaven verschillende adviezen, dus wisten wij het ook niet meer. Toen zijn we via onze buren bij Brenda terechtgekomen. Na 2 lessen bij Brenda, zagen wij al een verandering bij Kokkie. In het begin is Brenda ook 2x bij ons thuis geweest. We hebben toen bewust de triggerpoints van Kokkie opgezocht (veel lawaai zoals een vrachtauto of brommer) en toen met goede tips gezien wat wel en niet te doen. Tijdens de lessen is Brenda heel duidelijk in wat wel en niet mag, en is er ook tijd voor een geintje. Ook Ger is goed met de honden die op de training komen. Als wij op vrijdag klaarstaan om naar de training te gaan, en we zeggen tegen Kokkie: -We gaan naar Brenda- is hij niet meer te houden. Als wij nu mensen tegenkomen tijdens het uitlaten, vragen sommigen of wij een andere hond hebben. Dus trainen bij Brenda loont. Hopelijk kunnen we met Kokkie nog lang trainen in Kruisland. Brenda, en Ger, bedankt voor alle goede tips, ga zo door, dan blijven wij met plezier komen!!

Christian van Meer, 27-08-2019

Wat zo fijn is, dat Brenda duidelijke instructies geeft. Over mijn hond en zijn gedrag, maar ook over je eigen handelen. Ik voel me veilig in de groep, waardoor ik en mijn hond elkaar beter leren kennen. En dus al veel stappen hebben gezet en veel bereikt! Brenda heeft humor, is flexibel, heeft veel kennis en is zeer direct (moet je tegen kunnen), wat ik erg prettig vind. Vertelt steeds nieuwe ontwikkelingen, neemt initiatief in organiseren van workshops. Ondersteunt ook bij lastige situaties door je rustig en vol begrip en geduld te coachen. Ze is altijd bereikbaar voor een vraag. Terrein vind ik uitnodigend voor de hond en het na de les samen laten spelen is echt een meerwaarde. Kortom, ik raad het iedereen aan!

04-07-2019

Eind 2017 ben ik samen met Duco , mijn zwarte kruising Labrador, bij Brenda begonnen met trainen. Gelukkig maar want zonder Brenda’s wijze lessen zou mijn eigenwijze Duco nog steeds met mij gaan wandelen ipv ik met hem. Na het behalen van zijn diploma gaan we nog steeds regelmatig op les. Niet alleen voor de herhalingen maar zeker ook voor de gezelligheid en het spelen voor Duco na de les.

Hans, 01-06-2019

Ik ben bij Brenda terecht gekomen via haar website. Daarna heb ik telefonisch contact gehad en daar kreeg ik gelijk een goed gevoel over. Toen ik eenmaal daar mocht komen voelde ik me erg welkom. Brenda heeft een goede inzicht wat de hond nodig heeft maar ook vooral het baasje. Ze komt met goede tips en staat ook buiten de les altijd klaar als je goede raad nodig heb. Ze organiseert op zijn tijd leuke gevarieerde bijeenkomsten die zeker nuttig zijn. Brenda is eigenlijk een top wijf en staat voor de 100% achter haar hondeschool.

Ingrid, 10-04-2019

Brenda en Ger geven een hele leuke training, met veel aandacht voor hond en natuurlijk ook de baasjes. Tevens is de flexibiliteit die ze bieden uitmuntend. Kan je een keer een dag niet, via een berichtje kan je het zo verzetten naar een andere dag. Top!!

Sjoerd, 16-03-2019

Brenda heeft een grote passie voor haar vak en dat enthousiasme brengt ze ook over op de honden en de baasjes. Veel variatie en aandacht voor de eigenheid van de hond. Aan het einde van de les is er vrije tijd voor de honden en kunnen ze dollen met elkaar. Ik en mijn hond komen sinds 5 jaar regelmatig terug voor cursus, want je gaat het gewoon missen.

Annelies, 07-03-2019

Een erg leuke leerzame en gezellige honden school voor jong en oud . Zeker een aanrader.

Liënne, 11-01-2018

Met onze geadopteerde Stefford van al 4 jaar begonnen aan de training. De passie en de kennis over honden straalt direct van Brenda en Ger af. Gedrag wordt direct begrijpelijk omgezet naar acties voor de baasjes. De honden staan hierbij centraal en daar hebben de baasjes ook naar te luisteren. De no-nonsense benadering van de trainers is erg prettig en ook erg bruikbaar, rendement gegarandeerd. Al met al kun je geen lievere en kundigere mensen treffen. De hond heeft genoten en wij ook. Zelfs toen Ger hem gewoon even aanlijnde en op de fiets een rondje ging doen onder het mom; “is goed voor hem”. Aanrader voor iedereen met een hond. Hier leer je wat nodig is en vooral hoe leuk het is met je hond.

Martha Canfijn, 27-08-2018

Altijd leuke en gezellige lessen! Brenda staat altijd voor Nacio klaar, ook buiten de lessen om. Een groot pluspunt is dat de honden na de training even uit kunnen razen op het veld!

Bibi, 01-01-2018

Mooie website zit goed in elkaar

Marcel Qualm, 10-05-2016

Contact informatie

Hondentraining Kruisland
Sportpark ’t Hoogje
4756 CP Kruisland

T: 06 – 40 46 19 92

E: hondentrainingkruisland@live.nl

Tevens worden er trainingen gegeven op het grasveld bij ’t Hoogje in Kruisland.

Lestijden
Maandag 18:30 – 19:30
Dinsdag 18:30 – 19:30
Woensdag 18:30 – 19:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag 13:30 – 14:30
Zaterdag 09:30 – 11:30
Zondag 11:00 – 12:00

Cursus

Jonge- en volwassen honden:
Maandag van 18:30 tot 19:30 uur

Jonge- en volwassen honden:
Dinsdag van 18:30 tot 19:30 uur

Jonge- en volwassen honden:
Woensdag van 18:30 tot 19:30 uur

Jonge- en volwassen honden:
Vrijdagmiddag van 13:30 tot 14:30 uur

Puppy’s, jonge- en volwassen honden:
Zaterdag van 10:00 tot 11:00
en van 11:00 tot 12:00 uur

Jonge- en volwassen honden:
Zondag van 11:00 tot 12:00 uur

De lessen zijn altijd combinatielessen, nu ook met Hoopers en Rally-O.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer