Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Kimberly Kimberly uit Stampersgat heeft geschreven op 24 februari 2021 om 11:22:
Train sinds 2014 al bij hondentraining Kruisland. Eerst met Max (kruising Cane Corso-Mechelse Herder) en nu met Zoë (Labrador Retriever). De lessen zijn leuk en afwisselend en er is altijd ruimte als je zelf een idee hebt. Bij problemen en advies kan je altijd bij Brenda terecht en hoef je niet een week te wachten voordat je weer les hebt. Iedere hondenras is welkom en er word geen onderscheid gemaakt. Ik ben zeer tevreden en kom al jaren met veel plezier trainen en raad het zeker aan.
Samantha Samantha uit Oud gastel heeft geschreven op 15 februari 2021 om 10:46:
Het is nu ondertussen denk 2 jaar geleden dat ik bij Brenda begon, en nog steeds even leuk en afwisselend! Als je zelf ideeën hebt mag je die ook uitvoeren, en natuurlijk bij problemen of advies kan je altijd bij Brenda terecht. En wanneer het kan mogen de honden die met elkaar kunnen samen spelen! Wij ( ik, Vito🐾en Fender🐾) zijn erg tevreden!
Manon Manon uit Kruisland heeft geschreven op 15 februari 2021 om 09:57:
4 jaar geleden bij Brenda terecht gekomen met een opvanghondje dit voelde gelijk als een 2e thuis 1.5 jaar geleden onze eigen Stafford milo gekregen en wij waren hier gelijk welcome na een jaar volgenden zijn broer die herplaatst werd en Brenda heeft ons er super in begeleid .denkt met iedereen mee .iedere hond is welkom en de honden vinden het super met oud en nieuw is er spelen voor de honden zodat ze goed moe zijn de nacht in te gaan veel afwisseling in de lessen en er ontstaan door vaste groepjes ook echt vriendschappen bedankt voor alles wijffie hopen dat we snel weer normaal mogen trainen groetjes Manon
Angela Angela uit Kruisland heeft geschreven op 13 februari 2021 om 18:06:
13 jaar geleden onze 1ste pup via Brenda gekregen, nu met onze 2de pup weer bij haar gekomen. No nonsens, duidelijk en open minded. Vandaag het terrein open gesteld zodat de pups met elkaar konden spelen ondanks dat de training niet door ging....heerlijk dat meedenken! Zeker een aanrader.....👍
Monique Monique uit Oud Gastel heeft geschreven op 13 februari 2021 om 16:55:
Twijfel en zelfs op het punt om de hond toch weg te doen, angst bij Jerry, grote angst bij mij. Toen Brenda gebeld en m'n verhaal gedaan, na het fijne gesprek besloten het toch te gaan proberen. Op de 1e training was het duidelijk dat ik niet de leider was, de leider die onze onzekere hond nodig had. Met heel veel geduld, sturing en herhaling kan ik nu zeggen dat we een team zijn geworden dankzij het vertrouwen en geduld van Brenda. Ook de medecursisten hebben ons zeker geholpen zodat we met plezier naar de trainingen gaan.
Monique Nieuwkamer Monique Nieuwkamer uit Etten-leur heeft geschreven op 13 februari 2021 om 11:00:
Via een wederzijdse vriend bij Brenda terecht gekomen. Ons schippertje "Joske" de puppy training laten doen, geweldig hoe Brenda je leert om te gaan met je pup (en de pup met jou 🙂 ), hij luistert nu veel beter! Kortom een aanrader voor hondentrainingen!!