Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
15 berichten.
Monique Monique uit St willebrord heeft geschreven op 25 mei 2022 om 22:18
Een prima keuze geweest goede training en tips. Inmiddels met 2 teckels op curcus met heel veel plezier en kijken uit naar de zaterdag om te gaan trainen bij Brenda. Kortom een aanrader om hier met je hond te trainen omdat er ook veel verschillende variaties zijn wat cursussen betreft. Een aanrader om naar toe te gaan. Het is plezier voor hond en baasje.
monique monique uit oud gastel heeft geschreven op 13 mei 2022 om 10:59
Omdat ik een coronahondje heb die last heeft van wat angst naar Brenda gegaan. Hij is dan wel geen puppy maar mocht bij de puppy's beginnen zodat hij niet al te veel prikkels krijgt. Vele zien hem met sprongen vooruit gaan en Brenda denkt in alles mee. Een mooi oefenterrein en een zeer duidelijke en directe uitleg zorgen ervoor dat je in een beperkte tijd dit resultaat krijgt.
Jolanda Jolanda uit Rotterdam heeft geschreven op 7 augustus 2021 om 15:26
Via een collega op 29 mei bij Brenda terecht gekomen met een dolle / dwaze en vooral koppige bouvier pup omdat er in Rotterdam geen cursus gegeven werd of alles vol zat. Absoluut geen spijt van, het is even rijden maar heb het er graag voor over 🤣🤣🤣 Kyros heeft het prima naar haar zin ( af en toe iets te veel ) maar leert veel en is nu inmiddels ook blij om de in de auto in te gaan 👍👍👍
Anita Laterveer Anita Laterveer uit Zegge heeft geschreven op 28 juni 2021 om 17:24
Super fijne hondenschool als je bij brenda komt is het altijd gezellig ze weet ook precies hoe ze met je hond moet omgaan Super mooi trainingsveld en wat je ook vraagt ze weet overal antwoord op echt top ik ben heel erg tevreden zeker een aanrader
Serena en Stefan Verstraten Serena en Stefan Verstraten uit Roosendaal heeft geschreven op 28 juni 2021 om 15:53
Fijne hondenschool. Ons Pip vindt de cursus erg leuk. We worden goed begeleid en als we vragen hebben wordt hier ook uitgebreid aandacht aan besteed. Wij blijven lekker trainen. Pootje van Pip
Joyce Joyce uit Standdaarbuiten heeft geschreven op 5 juni 2021 om 11:02
Mijn hond Ozzy vind het een feestje om elke week te gaan trainen Brenda en Remco. Gehoorzaamheid en apporteren, erg leuke en passende trainingen. Ozzy is nu een jaar en heeft al veel geleerd! En ik natuurlijk ook! Een Flexibele en gezellige hondenschool.
Joke Joke heeft geschreven op 4 juni 2021 om 22:48
Samen met mijn zoon zijn we eigenaar van een Golden Sirus. Een lieve hond, maar met een moeilijke start. Als 2e eigenaar hebben we de eerste 3 maanden van zijn leven gemist. Samen met Covid en een slechte werkende knie bij mij is zijn opleiding niet zo verlopen als je zou wensen. Brenda en ook Remco geven ons met veel geduld de tools die we nodig hebben om er een gehoorzame hond van te maken. Dank jullie wel!
Els Oomen Els Oomen uit Heerle heeft geschreven op 4 juni 2021 om 17:44
Met Finlay ben ik bij Brenda de puppytraining gaan volgen dit is zo goed bevallen dat we nu hij anderhalf jaar is nog steeds met veel plezier gaan trainen ondanks de corona maatregelen is er gezorgd voor een fijne afwisselende training. Er komt niet alleen gehoorzaamheid aan bod maar ook hoopers en wat behendigheid. Wij hopen nog lang bij Brenda te kunnen trainen
Kristina touw Kristina touw uit Kruisland heeft geschreven op 28 februari 2021 om 18:00
Met onze schattige maar beetje eigenwijze golden Roos zijn we bij Brenda terecht gekomen. Leuke lessen en non nonsense aanpak maakt het zowel leerzaam als gezellig. Brenda heeft een goed gevoel voor humor, leuke verhalen en is recht voor zijn raap. Nadat Roos een vervelende aanvaring met een andere hond slecht te boven kwam heeft ze voor ons de lesinvulling aangepast om Roos weer wat vertrouwen te geven. Tevens heeft Roos last van een HD heupje ook hier wordt goed rekening mee gehouden en helpt Brenda mee aan therapieën. Als we met Roos aan hydra therapie beginnen maakt ze filmpjes van hoe ze loopt e.d. en deelt dit met de therapeut. Zodat deze een goed beeld heeft van Roos haar bewegingen. Ook kan je buiten lessen altijd terecht. Fijn voor vragen als je eerste x honden bezitter bent.
Kimberly Kimberly uit Stampersgat heeft geschreven op 24 februari 2021 om 11:22
Train sinds 2014 al bij hondentraining Kruisland. Eerst met Max (kruising Cane Corso-Mechelse Herder) en nu met Zoë (Labrador Retriever). De lessen zijn leuk en afwisselend en er is altijd ruimte als je zelf een idee hebt. Bij problemen en advies kan je altijd bij Brenda terecht en hoef je niet een week te wachten voordat je weer les hebt. Iedere hondenras is welkom en er word geen onderscheid gemaakt. Ik ben zeer tevreden en kom al jaren met veel plezier trainen en raad het zeker aan.
Samantha Samantha uit Oud gastel heeft geschreven op 15 februari 2021 om 10:46
Het is nu ondertussen denk 2 jaar geleden dat ik bij Brenda begon, en nog steeds even leuk en afwisselend! Als je zelf ideeën hebt mag je die ook uitvoeren, en natuurlijk bij problemen of advies kan je altijd bij Brenda terecht. En wanneer het kan mogen de honden die met elkaar kunnen samen spelen! Wij ( ik, Vito🐾en Fender🐾) zijn erg tevreden!
Manon Manon uit Kruisland heeft geschreven op 15 februari 2021 om 09:57
4 jaar geleden bij Brenda terecht gekomen met een opvanghondje dit voelde gelijk als een 2e thuis 1.5 jaar geleden onze eigen Stafford milo gekregen en wij waren hier gelijk welcome na een jaar volgenden zijn broer die herplaatst werd en Brenda heeft ons er super in begeleid .denkt met iedereen mee .iedere hond is welkom en de honden vinden het super met oud en nieuw is er spelen voor de honden zodat ze goed moe zijn de nacht in te gaan veel afwisseling in de lessen en er ontstaan door vaste groepjes ook echt vriendschappen bedankt voor alles wijffie hopen dat we snel weer normaal mogen trainen groetjes Manon
Angela Angela uit Kruisland heeft geschreven op 13 februari 2021 om 18:06
13 jaar geleden onze 1ste pup via Brenda gekregen, nu met onze 2de pup weer bij haar gekomen. No nonsens, duidelijk en open minded. Vandaag het terrein open gesteld zodat de pups met elkaar konden spelen ondanks dat de training niet door ging....heerlijk dat meedenken! Zeker een aanrader.....👍
Monique Monique uit Oud Gastel heeft geschreven op 13 februari 2021 om 16:55
Twijfel en zelfs op het punt om de hond toch weg te doen, angst bij Jerry, grote angst bij mij. Toen Brenda gebeld en m'n verhaal gedaan, na het fijne gesprek besloten het toch te gaan proberen. Op de 1e training was het duidelijk dat ik niet de leider was, de leider die onze onzekere hond nodig had. Met heel veel geduld, sturing en herhaling kan ik nu zeggen dat we een team zijn geworden dankzij het vertrouwen en geduld van Brenda. Ook de medecursisten hebben ons zeker geholpen zodat we met plezier naar de trainingen gaan.
Monique Nieuwkamer Monique Nieuwkamer uit Etten-leur heeft geschreven op 13 februari 2021 om 11:00
Via een wederzijdse vriend bij Brenda terecht gekomen. Ons schippertje "Joske" de puppy training laten doen, geweldig hoe Brenda je leert om te gaan met je pup (en de pup met jou 🙂 ), hij luistert nu veel beter! Kortom een aanrader voor hondentrainingen!!