Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
31 berichten.
Margret Margret uit Halsteren schreef op 9 augustus 2023 om 16:43
We hebben onze Bull terriër overgenomen van andere mensen via verhuisdieren.nl. Vele hondentrainiingen waren afgelast door Corona. Via een kennis, die politiehonden traint, kregen we de contactgegevens van Brenda. Contact opgenomen en de enige vraag die ze stelde was of wij een goede band zouden kunnen opbouwen met onze hond. Dit omdat een Bull terriër van 5 maanden eigenlijk niet meer op een puppycursus thuis hoort in verband met het formaat en het lompe gedrag. We kregen dus de kans om in te stappen op een training voor meer volwassen honden 🙏 vanaf het begin is onze hond helemaal gek op Brenda en voelden we ons ook welkom in de groep. Wij zijn heel erg blij met Brenda en haar manier van trainen door middel van beloningen. We hebben eerder trainingen gevolgd met andere honden maar de resultaten waren toen niet zo goed als nu. Kortom voor een goede hondentraining moet je in Kruisland bij Brenda zijn! Dikke 💋 en 🐾 van Guus en zijn baasjes voor Brenda 🤩
Chantal Chantal uit Ossendrecht schreef op 2 augustus 2023 om 20:34
Ik heb inmiddels met onze Border collie “ Xavi “ al wat lessen bij Brenda gedaan. En wat ben ik hier tevreden over. Wij komen speciaal daar voor vanuit Ossendrecht. Ook legt ze haar lessen goed aan je uit. Zit je met vragen ze geeft je gewoon antwoord op je vragen. Ook hangt daar een super gezellig sfeer. Wat ik ook erg belangrijk vind. Ik raad haar zeker aan. 💪🏼
Joyce Joyce uit Kruisland schreef op 31 juli 2023 om 14:16
Met onze hond Sky hebben wij 2 trainingen afgerond. Inmiddels hebben wij er nog een (jonge) hond bij en zijn wij met veel plezier bezig aan onze 2e trainingsreeks. Naast de afstemming op hond en baas is de variatie enorm fijn, gehoorzaamheid, hoopers, steeds iets nieuws wat veel uitdaging geeft.
Joke Schutte Joke Schutte uit Oud Gastel schreef op 31 juli 2023 om 13:56
Ben je op zoek naar een training met een positieve benadering van je hond? Dan moet je bij Brenda zijn. Met mijn Tervuerense herder Chaser heb ik de cursus gevolgd en ben nu aan het speuren in een kleine groep. Niet alleen leuk voor de hond maar ook voor de baas. Het verstevigd de band met je hond. Wat voor mij de meerwaarde is van deze hondenschool is dat elke hond wordt gezien in zijn/haar persoonlijkheid. En dat jij als baas degene bent die het gedrag van de hond positief kunt beïnvloeden. En daarnaast houd ik ontzettend van de directe manier van communiceren van Brenda en haar humor.
Louise Louise uit Roosendaal schreef op 5 december 2022 om 16:44
12 jaar geleden al eens bij Brenda getraind en dat beviel zo goed dat we nu weer hier trainen. Veel persoonlijke aandacht en variërende lessen. Koda wordt al enthousiast als we Kruisland binnen rijden. Aanrader!
Davy beenakkers Davy beenakkers uit Roosendaal schreef op 29 november 2022 om 21:04
Benji zit alweer een paar jaar op cursus en gaat altijd met veel plezier naar cursus toe. Brenda geeft goede lessen met veel variatie en uitdagingen ook neemt ze de tijd om iedereen zijn vragen goed te beantwoorden.
Shannon van Noord Shannon van Noord uit Steenbergen schreef op 24 november 2022 om 14:56
Baco (Dwergkees) was 7 maanden toen hij begon met de training bij Brenda. We hebben samen super veel geleerd en ik merk nu echt contact tussen hond en baasje, wat bij Baco nogal moeilijk was. Elke keer komt Brenda wel met iets nieuws om te leren en als het niet lukt komt ze altijd met een oplossing zodat het wel lukt. Na de les kunnen ze nog even uitrazen met zn alle, groot of klein maakt niet uit ze kunnen allemaal met elkaar overweg! Baco is er enorm op voorruit gegaan door de hulp van Brenda en ik ben daarom ook enorm tevreden!
Tessa Gorissen Tessa Gorissen schreef op 23 november 2022 om 21:15
Darka heeft ondertussen 2 trainingen afgerond bij Brenda. In deze trainingen hebben we niet alleen samen veel geleerd, maar zijn we ook echt naar elkaar toe gegroeid. Darka gaat er iedere keer weer met veel plezier heen. Ook Aatu heeft net zijn eerste training afgerond en is echt enorm vooruitgegaan dankzij Brenda. Ik ben heel tevreden!
Els oomen Els oomen uit Heerle schreef op 23 november 2022 om 21:05
Vanaf dat Finlay een pup was ben ik gaan trainen bij Brenda Nu hij 3 jaar is zijn we nog regelmatig bij Brenda op het traningsveld te vinden Zij heeft regelmatig iets nieuws om met ons te oefenen een les bestaat uit verschillende dingen gehoorzaamheid behendigheid hoopers zo worden de lessen geen sleur en zijn we lekker bezig finlay en ik genieten van het samen bezig zijn
Elles hommel Elles hommel uit Bergen op zoom schreef op 21 november 2022 om 21:06
Onze lieve Soof (toller) gaat altijd met veel plezier naar de curcus. Wij leren veel over het gedrag en krijgen tips hoe we onze soms angstige pup kunnen benaderen. Na afloop nog even samen ravotten is top! We hebben al een hoop geleerd!
Joyce Willems Joyce Willems uit Kruisland schreef op 21 november 2022 om 20:02
Fijne lessen waar begeleiding op maat wordt geboden. Er wordt gekeken naar wat bij de baas en bij de hond past. Duidelijke uitleg en handvaten die ook buiten de les goed toe te passen zijn. Altijd een prettig einde van de les waarbij de honden met elkaar mogen spelen. Lessen gevolgd met onze oudere hond en starten binnenkort opnieuw met onze pup.
Natasja Cremers Natasja Cremers uit Oudenbosch schreef op 21 november 2022 om 16:17
Nog nooit heb ik zo’n leuke en zinvolle training gehad als hier. Zowel voor de hond als voor mezelf. Er wordt een heel divers programma aangeboden en dat maakt het zo leuk! En heb je een probleem met je hond dan weer Brenda wel raad. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Marco en Gina Marco en Gina uit Kruisland schreef op 3 november 2022 om 07:00
Leuke en directe manier van lesgeven voor zowel hond als begeleider. Zeker het socialiseren en plezier van de hond staan hoog in het vaandel. Wij hebben in iedergeval veel geleerd met onze labrador Amigo (en nog steeds)
Anita forster Anita forster uit Oudenbosch schreef op 2 november 2022 om 21:52
Fijne plek, waar ik me thuis voel En ook tess zich prettig voelt. Veel geleerd en samen gegroeid Zodat we een goed team zijn geworden . Ik train echt voor mijn plezier Het is altijd gezellig, Altijd plaats voor een lach en een traan Ook het speuren heerlijk om te doen Kortom een goede hondenschool. Met goede begeleiding
Chantal Chantal uit Wouw schreef op 2 november 2022 om 19:27
Goede ( en ook gezellige) training voor onze onzekere Berner Sennen. Altijd tijd voor het beantwoorden van vragen, mooi oefenveld. Ook fijn dat de honden na afloop van de training nog even los mogen.
Hilda Meeldijk-Greijn Hilda Meeldijk-Greijn uit Oudenbosch schreef op 2 november 2022 om 19:12
Ondertussen zitten we al weer een jaar op training met onze golden retriever. We zijn heel blij dat we Brenda zijn tegen gekomen. We kregen onze pup in oktober 2020 en die had echt wel een stevige hand nodig. Wij zijn heel blij met de duidelijkheid en de structuur tijdens de lessen. Brenda heeft ogen in iedere zak waardoor ze alles ziet .🙊Nu zijn we zover dat we zijn gaan speuren en merken aan onze golden retriever dat hij dit geweldig vindt. En wij ook!😉 As we een cijfer konden geven zou dit voor ons een 10 zijn!
Monique Monique uit St willebrord schreef op 25 mei 2022 om 22:18
Een prima keuze geweest goede training en tips. Inmiddels met 2 teckels op curcus met heel veel plezier en kijken uit naar de zaterdag om te gaan trainen bij Brenda. Kortom een aanrader om hier met je hond te trainen omdat er ook veel verschillende variaties zijn wat cursussen betreft. Een aanrader om naar toe te gaan. Het is plezier voor hond en baasje.
monique monique uit oud gastel schreef op 13 mei 2022 om 10:59
Omdat ik een coronahondje heb die last heeft van wat angst naar Brenda gegaan. Hij is dan wel geen puppy maar mocht bij de puppy's beginnen zodat hij niet al te veel prikkels krijgt. Vele zien hem met sprongen vooruit gaan en Brenda denkt in alles mee. Een mooi oefenterrein en een zeer duidelijke en directe uitleg zorgen ervoor dat je in een beperkte tijd dit resultaat krijgt.
Jolanda Jolanda uit Rotterdam schreef op 7 augustus 2021 om 15:26
Via een collega op 29 mei bij Brenda terecht gekomen met een dolle / dwaze en vooral koppige bouvier pup omdat er in Rotterdam geen cursus gegeven werd of alles vol zat. Absoluut geen spijt van, het is even rijden maar heb het er graag voor over 🤣🤣🤣 Kyros heeft het prima naar haar zin ( af en toe iets te veel ) maar leert veel en is nu inmiddels ook blij om de in de auto in te gaan 👍👍👍
Anita Laterveer Anita Laterveer uit Zegge schreef op 28 juni 2021 om 17:24
Super fijne hondenschool als je bij brenda komt is het altijd gezellig ze weet ook precies hoe ze met je hond moet omgaan Super mooi trainingsveld en wat je ook vraagt ze weet overal antwoord op echt top ik ben heel erg tevreden zeker een aanrader