Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
37 berichten.
Conny en kimberly Conny en kimberly uit Oud gastel schreef op 20 april 2024 om 21:52
12 jaar geleden gestart met onze 1e hond bij de puppy cursus van brenda dit is zo goed bevallen dat we met onze labrador pup automatisch ook naar brenda zijn gegaan. Na de puppy cursus met mooie punten te hebben volbracht heeft onze dochter kimberly de trainingen overgenomen van mij (conny). Kimberly is lekker actief met onze pakxs de gewone lessen, speuren, en ook onlangs gestart met detecteren. Wij kunnen echt geen slecht woord over de trainingen en brenda zeggen ze staat altijd voor je klaar heeft goede adviezen en wij en pakxs genieten er iedere week weer van gezellig met heel de groep lekker trainen en na de les even de honden lekker los laten en samen spelen. Voor een gezellige leerzame les moet je dus bij hondentraining kruisland zijn!!!
Kimm Antens Kimm Antens uit Oudenbosch schreef op 19 april 2024 om 21:42
M'n puppie Beertje en ik zijn vanaf de 10 weken al te vinden bij Brenda. Eerst puppy snuffelen en daarna de puppy training gevolgd. Het was zo leuk en leerzaam dat terwijl ik dacht ,we doen alleen de puppycursus, dat we lekker zijn blijven plakken. Brenda begeleid je super door alle fase van je jonge hondje. Ook word er overal over gepraat en voor gewaarschuwd. Zo had Beertje laatst vergiftiging verschijnselen en omdat we het er over hadden gehad herkende ik het en was ik op tijd met Beertje bij de dierenarts. Het gaat nu gelukkig weer super goed. En uiteraard hebben we het er ook weer over gehad en dat is zo fijn. Het voelt als familie. Echt een aanrader om de cursussen te volgen. Ik ben dankbaar.
Silvia Feenstra Silvia Feenstra uit Kruisland schreef op 19 april 2024 om 18:32
Wij zijn in contact gekomen met de hondenschool nadat we 2 puppy’s uit Spanje hadden geadopteerd. Vooraf al kennis gemaakt met Brenda, superleuk! Toen de pups er waren (toen 16 weken oud) in september zijn we begonnen met de cursus. Het reutje deed het prima, het teefje was wat onzeker en wat lastiger, maar so far so good. Goed oefenen en de hondjes helpen. Maar toen sloeg alles in 1 klap om, uit het niets, ja echt zonder waarschuwing, viel de reu Max onze dochter (21jaar) aan en later ook de andere hond viel haar aan, ze waren toen 7 maanden oud, en dusdanig dat er een traumahelikopter nodig was. Dit was natuurlijk heel traumatisch voor ons gezin . Hierna hebben we natuurlijk contact gehad met Brenda en het hele verhaal besproken, een oorzaak konden we niet achterhalen. Brenda en haar team hebben ons echt geweldig geholpen, ze hebben onze dochter geholpen om weer met honden om te gaan, ook mijn man en mij echt superfijn opgevangen, we worden weer betrokken bij honden en we hebben zelfs een middag een goedzak labrador op visite gehad. Brenda en team; bedankt voor jullie goede zorgen! Voor de lezers die nu denken waar zijn de honden nu? Nou.. die konden nooit meer herplaatst worden en zijn ingeslapen. Groetjes Silvia
Janneke de Groot Janneke de Groot uit Steenbergen schreef op 17 april 2024 om 15:45
Afgelopen week heeft Duvel (onze American bully pocket) zijn puppy diploma gehaald! Ik ben zeer tevreden over de manier van lesgeven van Brenda en haar team :-). Ze hebben ruimte voor het beantwoorden van vragen en geven persoonlijke tips! Ivm mijn onregelmatige werkrooster konden wij niet iedere zaterdag oefenen.. maar dit was geen probleem.. nu starten we met de vervolg cursus!! Hier hebben we heel veel zin in!!! Groetjes Janneke.
Natalie Natalie schreef op 16 april 2024 om 18:43
Onze Labradoodle is bij Brenda begonnen met de puppytraining, daarna zijn we verder gegaan met jonge honden training. Je hond leert gehoorzaamheid en er is ook plaats voor plezier. De leuke hindernisbaan of oefeningen zijn erg leuk om te doen met je hond. Ook wordt er aandacht besteed aan vuurwerk of geluiden zoals je die op straat hoort, een paraplu uitklappen etc. Heb je vragen dan kan je die altijd stellen aan Brenda, ze zal je altijd goede tips geven en zeggen hoe je het beste met bepaalde situatie’s om kan gaan. Het zijn hele fijne, gezellige lessen, heerlijk bezig zijn met je hond.
Felicity Felicity uit Oud Gastel schreef op 15 april 2024 om 21:22
Als we thuis ‘puppycursus’ roepen, weten onze honden hoe laat het is en worden ze weer heel blij als we de auto instappen. We begonnen met onze hond Link (corgi) bij de puppycursus. Wat we heel leuk vinden, is dat onze oudere hond ook gezellig mee mag doen. De lessen zijn erg leuk. Gevarieerd, maar ook veel herhaling zodat je hond de tijd krijgt om alles onder de knie te krijgen. Brenda en de anderen geven hele fijne instructies en hebben echt alles over voor de dieren. Dat merk je aan alles. De nuchterheid, gezelligheid en kennis zijn ontzettend fijn. Elke week worden er ook leuke foto’s op social media gedeeld. Ze organiseren regelmatig leuke extra lessen en denken goed mee met de problemen waar je thuis tegen aanloopt met je hond. Ik raad de hondentraining van Brenda van harte aan.
Margret Margret uit Halsteren schreef op 9 augustus 2023 om 16:43
We hebben onze Bull terriër overgenomen van andere mensen via verhuisdieren.nl. Vele hondentrainiingen waren afgelast door Corona. Via een kennis, die politiehonden traint, kregen we de contactgegevens van Brenda. Contact opgenomen en de enige vraag die ze stelde was of wij een goede band zouden kunnen opbouwen met onze hond. Dit omdat een Bull terriër van 5 maanden eigenlijk niet meer op een puppycursus thuis hoort in verband met het formaat en het lompe gedrag. We kregen dus de kans om in te stappen op een training voor meer volwassen honden 🙏 vanaf het begin is onze hond helemaal gek op Brenda en voelden we ons ook welkom in de groep. Wij zijn heel erg blij met Brenda en haar manier van trainen door middel van beloningen. We hebben eerder trainingen gevolgd met andere honden maar de resultaten waren toen niet zo goed als nu. Kortom voor een goede hondentraining moet je in Kruisland bij Brenda zijn! Dikke 💋 en 🐾 van Guus en zijn baasjes voor Brenda 🤩
Chantal Chantal uit Ossendrecht schreef op 2 augustus 2023 om 20:34
Ik heb inmiddels met onze Border collie “ Xavi “ al wat lessen bij Brenda gedaan. En wat ben ik hier tevreden over. Wij komen speciaal daar voor vanuit Ossendrecht. Ook legt ze haar lessen goed aan je uit. Zit je met vragen ze geeft je gewoon antwoord op je vragen. Ook hangt daar een super gezellig sfeer. Wat ik ook erg belangrijk vind. Ik raad haar zeker aan. 💪🏼
Joyce Joyce uit Kruisland schreef op 31 juli 2023 om 14:16
Met onze hond Sky hebben wij 2 trainingen afgerond. Inmiddels hebben wij er nog een (jonge) hond bij en zijn wij met veel plezier bezig aan onze 2e trainingsreeks. Naast de afstemming op hond en baas is de variatie enorm fijn, gehoorzaamheid, hoopers, steeds iets nieuws wat veel uitdaging geeft.
Joke Schutte Joke Schutte uit Oud Gastel schreef op 31 juli 2023 om 13:56
Ben je op zoek naar een training met een positieve benadering van je hond? Dan moet je bij Brenda zijn. Met mijn Tervuerense herder Chaser heb ik de cursus gevolgd en ben nu aan het speuren in een kleine groep. Niet alleen leuk voor de hond maar ook voor de baas. Het verstevigd de band met je hond. Wat voor mij de meerwaarde is van deze hondenschool is dat elke hond wordt gezien in zijn/haar persoonlijkheid. En dat jij als baas degene bent die het gedrag van de hond positief kunt beïnvloeden. En daarnaast houd ik ontzettend van de directe manier van communiceren van Brenda en haar humor.
Louise Louise uit Roosendaal schreef op 5 december 2022 om 16:44
12 jaar geleden al eens bij Brenda getraind en dat beviel zo goed dat we nu weer hier trainen. Veel persoonlijke aandacht en variërende lessen. Koda wordt al enthousiast als we Kruisland binnen rijden. Aanrader!
Davy beenakkers Davy beenakkers uit Roosendaal schreef op 29 november 2022 om 21:04
Benji zit alweer een paar jaar op cursus en gaat altijd met veel plezier naar cursus toe. Brenda geeft goede lessen met veel variatie en uitdagingen ook neemt ze de tijd om iedereen zijn vragen goed te beantwoorden.
Shannon van Noord Shannon van Noord uit Steenbergen schreef op 24 november 2022 om 14:56
Baco (Dwergkees) was 7 maanden toen hij begon met de training bij Brenda. We hebben samen super veel geleerd en ik merk nu echt contact tussen hond en baasje, wat bij Baco nogal moeilijk was. Elke keer komt Brenda wel met iets nieuws om te leren en als het niet lukt komt ze altijd met een oplossing zodat het wel lukt. Na de les kunnen ze nog even uitrazen met zn alle, groot of klein maakt niet uit ze kunnen allemaal met elkaar overweg! Baco is er enorm op voorruit gegaan door de hulp van Brenda en ik ben daarom ook enorm tevreden!
Tessa Gorissen Tessa Gorissen schreef op 23 november 2022 om 21:15
Darka heeft ondertussen 2 trainingen afgerond bij Brenda. In deze trainingen hebben we niet alleen samen veel geleerd, maar zijn we ook echt naar elkaar toe gegroeid. Darka gaat er iedere keer weer met veel plezier heen. Ook Aatu heeft net zijn eerste training afgerond en is echt enorm vooruitgegaan dankzij Brenda. Ik ben heel tevreden!
Els oomen Els oomen uit Heerle schreef op 23 november 2022 om 21:05
Vanaf dat Finlay een pup was ben ik gaan trainen bij Brenda Nu hij 3 jaar is zijn we nog regelmatig bij Brenda op het traningsveld te vinden Zij heeft regelmatig iets nieuws om met ons te oefenen een les bestaat uit verschillende dingen gehoorzaamheid behendigheid hoopers zo worden de lessen geen sleur en zijn we lekker bezig finlay en ik genieten van het samen bezig zijn
Elles hommel Elles hommel uit Bergen op zoom schreef op 21 november 2022 om 21:06
Onze lieve Soof (toller) gaat altijd met veel plezier naar de curcus. Wij leren veel over het gedrag en krijgen tips hoe we onze soms angstige pup kunnen benaderen. Na afloop nog even samen ravotten is top! We hebben al een hoop geleerd!
Joyce Willems Joyce Willems uit Kruisland schreef op 21 november 2022 om 20:02
Fijne lessen waar begeleiding op maat wordt geboden. Er wordt gekeken naar wat bij de baas en bij de hond past. Duidelijke uitleg en handvaten die ook buiten de les goed toe te passen zijn. Altijd een prettig einde van de les waarbij de honden met elkaar mogen spelen. Lessen gevolgd met onze oudere hond en starten binnenkort opnieuw met onze pup.
Natasja Cremers Natasja Cremers uit Oudenbosch schreef op 21 november 2022 om 16:17
Nog nooit heb ik zo’n leuke en zinvolle training gehad als hier. Zowel voor de hond als voor mezelf. Er wordt een heel divers programma aangeboden en dat maakt het zo leuk! En heb je een probleem met je hond dan weer Brenda wel raad. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Marco en Gina Marco en Gina uit Kruisland schreef op 3 november 2022 om 07:00
Leuke en directe manier van lesgeven voor zowel hond als begeleider. Zeker het socialiseren en plezier van de hond staan hoog in het vaandel. Wij hebben in iedergeval veel geleerd met onze labrador Amigo (en nog steeds)
Anita forster Anita forster uit Oudenbosch schreef op 2 november 2022 om 21:52
Fijne plek, waar ik me thuis voel En ook tess zich prettig voelt. Veel geleerd en samen gegroeid Zodat we een goed team zijn geworden . Ik train echt voor mijn plezier Het is altijd gezellig, Altijd plaats voor een lach en een traan Ook het speuren heerlijk om te doen Kortom een goede hondenschool. Met goede begeleiding